Poselství Pizzetek

Milé ženy,

Tato doba je obzvláště aktivní pro léčení, přiznání a oslavu ženství.

Můžeme tyto sukénky chápat jako jasnou zprávu, která říká: Toto je ta část těla, kde sídlí tvé ženství. Na tuto oblast zaměř svou pozornost. Zvědom si své boky. Pohlaď je Pizzetkou a ukaž sobě i světu svoji ženskost.

Pizzetka dodá našim bokům živost, dynamiku a něžnost. Pizzetky ozdobí naše boky a nohy Krásou....proto přišly, taková velká maličkost:-)

Tato tvorba není vymyšlená, mohla vzniknout díky neúnavné práci na rozpouštění mé osobnosti. Vystoupením z energetického pole módy mohu tvořit ve svobodě Ducha. Jsem takovou trubkou....je děláno jen to, co přichází od Univerza skrze tento prázdný prostor. Tak je tvořeno pro svět To, co má být ku prospěchu ostatním bytostem. Každý z nás hledá "svůj" jedinečný proud, přes který tady na Zemi má konat. Každý máme tělo, osobnost, Duši...znalost sebe sama je jediná svobodná cesta - je konání samo. A to přeji každé bytosti.

Tady na západě se teprve rozvíjí hodnota všeho tvořeného, co přichází skrze "prázdné" bytosti. Teprve se učíme roz-lišovat, roz-poznávat, přijímat...jak cenná je tato tvorba. Vždyť čeho se prázdná ruka, slovo, myšlenka dotkne, je požehnáním pro tělo, Duši i svět...

Toto dílo skrze mne mohlo vzniknout i díky Světlu ženy. Poděkování patří celému kruhu žen a hlavně Kalyani, ženě, která již více než 7 let tyto ženské kruhy provází a jsou součástí mé cesty.

Michaela Meera

 

Pizzetky

Pizzetky
Pernerova 11/293
Praha 8
18600
IČO: 68409923
+420 608860023 info@pizzetky.cz www.pizzetky.cz
www.pontelavita.cz
Facebook: Pizzetky
www.pizzetky.cz